Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

Jačanje socijalne uključenosti starijih 

 

 ODRŽAN JE PRVI SASTANAK NOSITELJA " U N U K " i PARTNERA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udruga nezaposlenih u Kutini  je održala prvi radni sastanak  projekta „Kutina-jačanje socijalne uključenosti  starijih“ sa partnerima: Gradom  Kutina, Zaklada Sandra Stojić, udruge Osi Kutina  te Razvojne agencije Mrav Kutina.

 

 

 

 

 Voditelj Ureda UNUK-a Zdenko Lončarić izvijestio je kako će se projekt  provoditi na području Grada Kutine te LAG-a Moslavine tijekom 14 mjeseci. UNUK je projekt osmislio uz stručnu pomoć Razvojne agencije Mrav. Cilj projekta je širenje društvenih usluga za stare i nemoćne osobe, a u Kutini će biti osnovan Klub za starije i nemoćne i dodatno će se ojačati rad s volonterima. Projektom će se otvoriti ukupno šest novih radnih mjesta, a zaposlit će se dvije mlade osobe do 29 godina te dvije starije osobe iz rizične skupine teže zapošljivih

 

 

U samome početku projekta najviše će imati posla voditelj i asistent projekta koji će do 1.ožujka morati uskladiti sve potrebite dokumente i razraditi zadaće kako bi projekt tj. Klub za stare i nemoćne kao i rad volonterskog ureda mogao početi sa radom.

Zapisnik sa sastanka možete pogledati OVDJE.