Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Proslavili smo naš Prvi Rođendan !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U srijedu su članovi udruge „UNUK“ naravno naše vrijedne članice sa gostima,  predstavnicama HZZ Kutina, CZSS Kutina i našeg gradonačelnika skromno ali ugodno i sretni proslavili svoj Prvi Rođendan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teško je u par redaka napisati sve naše aktivnosti kroz prvu godinu rada, no probati ću se osvrnuti na ono najznačajnije.

 

Tijekom protekle godine dana rada naša udruga je pomogla kod pronalaženja posla i povremenog zapošljavanja te je tako oko tridesetak naših članova povremeno radilo od čega je 18 naših članica putem udruge zaposleno na duži vremenski period.

Prošle godine na tri mjeseca zaposlili smo tri naše članice na projektu „Uredimo grad Kutinu“ u suradnji sa gradom.

Zahvaljujući gos.Andriji Rudić u drugom mjesecu ove godine dvadeset i tri člana naše udruge sudjelovalo je na snimanju filma“Kauboji“ kao statisti i osiguranju mjesta snimanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenutno je  putem Udruge zaposleno 18 naših djelatnica na raznim poslovima, a vrijedno je za spomenuti da u samoj Udruzi imamo zaposlenu jednu osobu sa VŠS obrazovanjem koja radi vrlo profesionalno na pisanju projekata za Udrugu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naravno sve to ne bismo ostvarili da nismo imali dobru suradnju prije svega sa našim zavodom za zapošljavanje kroz odličnu suradnju sa gđa. Mihaelom Munko i Irenom Dudaš kao i ostalim djelatnicima rečene ustanove.  

Također odličnom surađujemo sa CZSS Kutina gđo. Rosanom Stanko i Lidijom B. kroz projekt socijalne skrbi za stare i nemoćne.

Tijekom protekle godine dana pisali smo četiri projekta prema HZZ-u, dva projekta prema Šumariji Kutina,projekt prema Ht-u,projekt prema zakladi Zamah te jedan projekt prema EU putem Agencije Simora, a zahvaljujući g.Andriji Rudić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zadovoljni smo i sretni što je naša udruga postigla u rečenom razdoblju pa bi ovom prilikom zahvalili na suradnji i : gos.Davoru Žmegać bivšem gradonačelniku Kutine, Davoru Hlebec Upravitelju Šumarije Kutina, Krste Tomislav Jarmu Lonia Kt, Ivanu Brkić direktoru Selka, T.Z. grada Kutine.

Posebno se zahvaljujemo gradonačelniku grada Kutine gos.Andriji Rudić koji je dosadašnjim zalaganjem puno pomogao u radu naše Udruge.

To bi bio kratak sažetak našeg rada u protekloj godini no nismo još u potpunosti zadovoljni jer smo mogli i puno više, a tome se iskreno nadamo do slijedećeg rođendana da  ćemo uz naša osobna zalaganja te podrškom šire društvene zajednice, prvenstveno grada Kutine,gospodarstvenika Kutine i svih dobronamjernih kutinčana koji vole svoj grad, te koji će nam na bilo koji način pomoći u našem radu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvala svim članovima Udruge na suradnji a posebno hvala jednoj od najaktivnijih članova Udruge gospođi Jadranki P.