Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bili smo u posjeti našim vrijednim članicama na radu u šumariji Kutina !!

Prošli smo tjedan bili u radnom posjetu našim vrijednim članovima Udruge koji su trenutno na poslu u šumariji Kutina.Sedam ženskih članica Udruge i jedan muški član zahvaljujući podršci upravitelja Šumarije Kutina gos.Davora Hlebec dobili su sezonski posao u Hrvatskim Šumama,  Uprava šuma podružnica Zagreb, Šumarija Kutina.

 

                                                                                                         

                                                                                                                           

Upravo su završili jedan dio posla na branju plodova divlje trešnje koji će služiti šumariji za daljnju reprodukciju dragocjenog drveta.

Obzirom da su se pokazali kao vrijedni i marljivi radnici  pomoćnik upravitelja gos.Ivica Stožicki im je upriličio prigodan gablec na kojem smo se svi zajedno ugodno podružili.

 

Već ovaj tjedan naši vrijedni članovi su na drugim poslovima pa im želimo i na istima ugodan rad u šumariji te se također nadamo da će ga isto obaviti na zadovoljstvo našeg poslodavca.