Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

 

 

 

 

 

 

 

Bez obzira na sve probleme ,drugi dio godine počeo dobro !

 

 

 

 

 

Bez obzira na sve probleme koji su nas pratili u prvom dijelu godine te zahvaljujući upornošću i velikim zalaganjem vodstva Udruge, drugi dio godine počeo je odlično.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udruga UNUK je od prvog lipnja uspjela ostvariti još jedan od prethodno najavljivanih Projekata u sklopu svoga djelovanja, točnije uspjela je zaposliti još dvije nove djelatnice, Nikolinu i Mariju. Nikolina će raditi na projektu samofinanciranja kroz udrugu , a Marija je dobila zaposlenje zahvaljujući potpori Vlade Republike Hrvatske a temeljem dobro napisanog projekta javnih radova „Pomoć sebi i drugima“prema Hzz Kutina. te će u Udruzi raditi na novim projektima Udruge u cilju daljnjeg zapošljavanja i povlačenja sredstava iz EU fondova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poželimo im svi puno sreće i poslovnog uspjeha na novim radnim mjestima jer vjerujemo kako će ove mlade radne snage uvelike doprinijeti radu i razvoju Udruge kao i cijeloj lokalnoj zajednici.