Grad Kutina
Čišćenje
Čišćenje
Hrvatski srednji sloj ;)
Snimanje filma
Snimanje filma

Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica je u postupku nadogradnje. Molimo Vas za još strpljenja da to odradimo do kraja. Sve što je do sada bilo dostupno na web stranici je i sada dostupno, a plan je još proširiti obavijesti.

S poštovanjem, Udruga Unuk

   POSLA IMA ALI....

 

Unuk se usprkos svim problemima i ne razumijevanju dosadašnjih gradskih vlasti koje su nam puno obećavale a jako malo od toga ispunile bori za svoje ciljeve smanjivanja brojke nezaposlenih u našem gradu.te održavanja na životu.

Trenutno u Udruzi imamo povremeno zaposleno na sezonskim poslovima osam ženskih osoba od čega četiri samohrane majke i četiri ženske osobe starije životne dobi.

Dva projekta nam čekaju od prvog mjeseca bolje dane iz razloga što nam sadašnja vlast nije dala obećana sredstva da bismo ih mogli realizirati te na temelju istih zaposliti dodatnih šest osoba.

U pripremi je zapošljavanje jedne samohrane majke na 4 satno radno vrijeme na čišćenju i održavanju stubišta.

Isto tako uz potporu Hzz-a podnesen je zahtjev za zapošljavanje jedne VSS osobe također samohrane majke koja će u Udruzi raditi na projektima kojima ćemo raditi na jačanju kapaciteta Udruge te povlačenju sredstava iz EU-fondova.

UNUK se duboko nada da će poslije ove agonije čvrsto stati na svoje noge i ostvariti bar nešto od svojih zadanih ciljeva.