Ponuda poslova

 

Klub za starije i nemoćne

  

 Kutina dobila KLUB za starije i nemoćne !

 

  
 
 
 
Udruga nezaposlenih u Kutini – UNUK je u sklopu EU projekta „ Kutina- jačanje socijalne uključenosti starijih“ otvorila u Domu zdravlja  Kutina „ Klub za starije i nemoćne“.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klub će raditi tijekom cijeloga tjedna  od 7 do 15 sati, a dva puta tjedno biti će organizirane radionice.Za sada je predviđeno da će radionice raditi utorkom i četvrtkom od 10 do 13 sati .Tijekom radionica biti će organizirane društvene igre, razne edukativne radionice,  računalne igre, gledanje tv-a te kineziterapija  za korisnike pod stručnim vodstvom fizioterapeutice Silvije Piršić
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prve posjetitelje je ugodnim govorom pozdravio voditelj projekta Robert Pintarić te predsjednica udruge Mirjana Lončarić koji nisu skrivali zadovoljstvo posjećenosti  istog.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Već prvoga dana rada kluba starije osobe su iskazale veliki interes za rad kluba te su pohvalile jedan takav projekt kojim će se zasigurno poboljšati briga i socijalna uključenost starijih koje za sada fali u gradu Kutina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pozivamo sve zainteresirane starije i nemoćne osobe da se uključe u rad kluba te svojim prijedlozima aktivno učestvuju u radu kluba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Posjetite nas u Domu zdravlja Kutina prvi kat, a za sve informacije možete nas kontaktirati i na broj mobitela 098 710841.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stream - Kutina

Video streaming by Ustream

OGLAS

 

 

Studio4web, web hosting, registracija domena

Facebook

DONATORI i SPONZORI